• bélanéni #9664
    Igen, ebben sok mindenki egyetért. Első fél óra szenvedés, utána meg szenvedés kivárni, amíg újra játszhatsz vele

Akinek gondja van a kamerával/irányítással. Nekem ez így nagyon bevált, az első 1-2 játékóra után és azóta így használom, nagyon kényelmes:

- barangolás (mászkálás, felderítés) közben érdemes az F3, azaz vállfölötti kameranézetet használni. Számomra a második leggyakrabban használt nézet.

- F2-es kameranézetet, azaz alacsony izometrikust használom a leggyakrabban. Kisebb (max. 3-4 ellenfél) harcok közben érdemes, és "veszélyes" területeken barangoláshoz, azért mert harcnál szerintem nem jó az F3, és ne kelljen állandóan F3-ból F2-be kapcsolni harc közben, és vissza.

- F1 (magas izometrikus) ritkán kell, nagyobb harcoknál, hogy átlásd, mi is történik a sűrűben. Ezt a kameranézetet nem ajánlom belső terekben, mert szinte használhatatlan ott. Illetve barangoláshoz sem, mert szinte csak a földet bámulja az ember (a karakteren kívül).

- 2-es érzékenységű kamerát kell beállítani!! Ez az egy, ami szerintem teljesen logikátlan a fejlesztőktől. Nem értem. Adott a 10-es skála. Ha nagy érzékenységűre állítja a játékos, akkor F1-F2 nézetekben szépen forog a kamera, de F3-ban iszonyat gyors. Ha fordítva, akkor F3 jó, F1-F2 iszonyat lassú. A titok nyitja a 2-es érzékenység, mert így F3 tökéletes, F1-F2-ben pedig a KÖZÉPSŐ egérgombbal kell forgatni a kamerát! Ez így telejsen rendben van, de kijavíthatnák a fenti egyensúly problémát.

Azt hiszem ennyi. Ha valakinek ezek után is problémája van az irányítással, ott már a saját "készülékben" van a hiba