• Fritz Von...
    Először is: amíg a letöltés befejeződött, olvasgattam a fórumot, köszönöm azoknak, akik korábban linkelgettek a fórumon DT Pro-t. Elsőre, faszán felment, a játék is, semmi gond nem volt. :)
    Most jutottam el egy olyan részhez (vár utáni első falu), ahol azt tudtam mondani, hogy na akkor most elteszem holnapra.

Annak idején nagyon vártam a Witchert, eleve érdekelt és RPG fronton a cseh "szomszédok" tettek már le valamit az asztalra. De hogy ennyire jó lett, azt nem gondoltam volna. Minden egyes részlet, lélegzetvétel, nagyon meg lett csinálva benne. A szereplők (akikkel eddig találkoztam) egytől egyig túlzásoktól mentesen, hihetően viselkednek és néznek ki. Jók is, gonoszak is. Az eddig kibontakozó sztori engem azonnal magával ragadott, direkt minden létező párbeszédet elolvasok. A zene, az effektek és a hangok simán díjnyertes alkotások.

A harcrendszer tényleg szoknivaló, de nem érzem olyan gázosnak, mint ahogy itt páran leírták. El tudnék én is képzelni másfélét, de így is rendben van. Én speciel a váll fölötti nézettel tolom, nekem így tetszik leginkább, és megvan benne az a feeling is (mint mondjuk az életben), hogy ahhoz, hogy lásd mi van mögötted, forogni kell. :)

Ez az ágyjelenet k...jó lett. :D Majd igyekszem én is bővíteni a háremet. :)
    Összességében első benyomás alapján 97% körüli értéket adnék neki. Egy biztos, ha kijön eredetiben, akkor ezt is megveszem, mert az ilyen játékok készítői igenis megérdemlik.