Grand Theft Auto San Andreas
  • totyak
    Üdv!
    Lehetséges, hogy ezt nem ide kellett volna írnom, de nem igazán találtam olyan topikot, ahova befért volna. Légyszíves ne töröljétek ki.

Az lenne a problémám, hogy szeretném megvásárolni a GTA 3, VC és SA első kiadásban, de nem nagyon tudom, hogy mik voltak a csomagban. Valószínűleg már csak használtan lehet ezeket megkapni, gondolom a CdGalaxis már nem az első kiadásokat árulja. PL GTA 3-ból van egy fehér meg egy fekete borítós kiadás is, de mindenhol csak a fehér borítósat lehet kapni, GTA SA-ból meg van first meg second edition (ha jól tudom a second-ban nincs dvd tok, hanem egy keményborítós könyvben van a lemez, de a first nem tudom milyen volt) a VC-ről meg semmit sem tudok. Azt szeretném megtudni, hogy az első kiadásos verziókhoz mit mellékeltek (térkép, poszter, kézikönyv(ek) stb.)
    Ha valakinek első kiadásban vannak meg és esetleg megtenné, hogy lefotózza, az mégjobb lenne, mert pl. azt sem tudom, hogy volt-e mindegyikhez olyan kihajtható kemény borító, mint most a IV-hez, ami van. De ha a neten lehet találni a pakkokról képet, nekem az is megfelelne.
    Előre is köszönöm.