WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Police88
    #6
    (Gamespot) A Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) bejelentette hordozható PSP konzoljának specifikációit. A PS2 képességeivel felvértezett PSP 2004 végén indul Japánban, melyet 2005 tavaszán az észak-amerikai és európai megjelenés követ.
    Az ergonómikus formavonalaknak hála a 260 grammos, 170mm x 74mm x 23mm méretekkel megáldott, éjfekete színű szerkezet a kezünkbe simul, szemünk pedig a 16:9 arányú, true color (16.77 millió színű) képernyőre réved. Nagyvonalakban beépített sztereó hangszórók, külső fejhallgató csatlakozó, fényerő és hang beállítási lehetőségek, valamint a PS és PS2-nél már megszokott gombelrendezés jellemzi a "zsebkonzolt".

    A PSP saját optikai adathordozóval, az ún. Universal Media Disc-kel táplálkozik. A kiadók legmagyobb örömére minden egyes UMD lemezhez egyedi azonosító és 128 bites AES kódolás dukál, mely feltehetőleg megnehezíti a kalózok dolgát. A 60mm átmérőjű lemezre 1.8 GB-nyi adat (zene, video, játék, stb.) fér.

    Eddig 34 különféle kiadó tette le voksát a PSP mellett. Többek között az Electronic Arts, a THQ, a Konami, az Activision, a Capcom, a Namco és a Bandai fejleszt az újkeletű konzolra.