Egyre durvább valóságshowk
  • Aspyrin
    Április 25-én, hétfőn este 21:50-kor új műsor indul útjára az RTL Klubon. A rettegés foka című show műsorvezetője Lilu lesz, aki nyolc epizódon keresztül navigálja majd az egymással, illetve magukkal megküzdeni akarókat.

A Rettegés Foka egy egyórás “bátorságpróba”, egy extrém akadályverseny, melyben a szereplőknek elsősorban félelmeiket, fóbiáikat, egyszóval saját magukat kell legyőzniük. Egy adásban hat játékos három próbatételen keresztül verseng az öt millió forintos fődíjért.

Három epizódban sztárok próbálhatják ki magukat, így legelőször, április 25-én Győzikét, Balázst, Csonka Andrást, Niki Beluccit, Fekete Pákót és Terecskei Ritát láthatják. Négy adásban hétköznapi emberek, egy részben pedig csak nők küzdenek a nyereményért.

A próbatételeket téma szerint is fel lehet osztani, így el lehet dönteni, ki melyik helyzetben érezné a legrosszabbul magát. Extrém magasságban? Víz alatt? Bezárva, esetleg viszolygást keltő állatok körében? Száguldás, zuhanás közben, tűzben, vagy majdnem megfagyva? Esetleg a stressztől fél?

A játékosok semmit sem tudnak a próbatételről, mielőtt a felvétel helyszínére érnek. A feladat ismertetése után - szükség szerint - részletes tájékoztatást kapnak a próbához esetlegesen kapcsolódó eszközök használatáról.

A VIP Rettegés Fokában megnyert pénzt jótékony célra ajánlják fel a sztárok, amelynek kedvezményezettjei a hajléktalanok, a beteg gyermekek és egy gyermekotthon.

A Rettegés foka április 25-én, 21:50-kor az RTL Klubon!