• Mr_no_NaMe
    #20094
    Jelenleg délen vagyok és fekete mágusnak szeretnék tanulni :)

    A játékba rengeteg új páncél és fegyver került, ezek javarészt G2-es páncélok és fegyverek újramodellezve. Pl a játék elején megkapjuk azonnal Diegótól az elhasznált árnypáncélját :D Baromi jól néz ki, és igazából szinte semmit nem véd, de nagyon jól néz ki :)

    A lovagok paladin páncélban nyomulnak, valaki fejvédővel, valaki a nélkül. Délen a hashasinoknál a fekete mágus nem a legjobb hashashin páncélt hordja, hanem rendesen a g2ből ismert régi black mage armort, amit ha jól tudom szintén meg lehet szerezni.

    Nagyon szembeötlő buggal úgy nem találkoztam, nem tudnék olyat mondani. A harcrendszer sajnos a játék gyökereiből eredendően szar, így az maradt olyan amilyen, de szerintem korrigátlak valamit a fegyverek távolságán vagy nem tudom min, mert jobban lehet haladni, még is ugyan olyan nehéz a játék.

    Az új textúrák szépek, kissé sötétek, de szerintem ennyi pont kell.

    A szöveggel kapcsolatban lehet hülyeséget mondtam, mert nem pseudo angol fordítás. A monostorban a könyvtárban fel lehet szedni egy csomó könyvet, és abba viszont annyi volt beleírva, hogy "Bocs gyerekek, de nincs az az isten, hogy ezt a sok dolgot lefordítsam angolra :D ", tehát vélhetőleg a többi szöveg nem pseudo hanem tényleg normális fordítás. Eddig csak ott találkoztam ilyennel, hogy ne lenne lefordítva, de minden más angolul van és teljesen érthető.

    Az a baj, hogy nagyon régen játszottam a sima G3-al, így csak annyit tudok elmondani, hogy ez sokkal szebb, jobb, több és bugmentesebb. Ennyi :D

    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2017.07.08. 16:55:25