• Mr_no_NaMe
    #20092
    Akit érdekel a "felújított" G3:

    A napokban nézegettem a Gothic 3 fan contentet, néztem a patcheket és találtam egy csomó újítást:

    1. Gothic_3_EE_Patch_v1.75.14_Int_Full - ezt ugye ismerjük, a hivatalos patchek után ez az első amit felrakunk

    2. Questpaket 4 Update - ez egy németek által összeállított addon csomag, mely extra küldiket ad a játékhoz, textúra javításokat, bugjavításokat, tehát kell.

    3. QP_Update_for_patch_1.75.exe - összehangoló patch a Community Patch és a Questpackethez (ugyan azon a linken)

    4. Content Mod 3.1 - ez szintén egy hatalmas volomenű fan addon, de talán ez a gyökere az egésznek. Egyesül a questpackettel és a régóta fejlesztett Content Moddal feltelepíti a Consequences című, szintén nagy player addont.

    A telepítési sorrend a fentieknek megfelel. A CM 3.1-et konkrétan 2016.06 hóban updatelték, tehát a többi addonhoz és magához a játékhoz képest eléggé up to date.

    Én jelenleg játszom vele, crashel még nem találkoztam, de gyökereiben változtatja meg a játékot (G2-es armorok, emberek, fegyverek, akár G2-es orkok, G2-es zene, új textúrák egyszóval nagyon sok minden)

    A baj annyi, hogy az egész hóbelevanc eredetileg német nyelvű, de gondoltak az angol nyelvre is a készítők, és úgy oldották meg a fordítást, hogy egy fejlesztett google fordító motorral olvashatjuk a fan addonokból belerakott extra német szöveget az új küldetéseknél stb. A szöveg érthető, több helyen nyelvtanilag hibás, de én eddig teljes mértékben meg tudtam érteni mindent erőlködés nélkül.
    (arról inkább nem is beszélek, hogy a lengyelek úgy ahogy a G2 Returning modot is, konkrétan teljesen "lelengyelítették" az egészet, ráadásul egy olyan csomagot raktak össze ami annyira bugmentes amennyire csak lehet.

    A fenti cuccok egymás után való telepítgetése ELVILEG már bugmentes, legalábbis 1-2 óra gameplayidő alatt nem találtam semmit, viszont biztos vagyok benne hogy lesznek bajok.

    Aki ért lengyelül és van hozzá ambíciója (nekem se időm se türelmem a Returning óta ezzel is foglalkozni) annak itt a lengyel fórum:

    Lengyel G3 összes addon, updatelve részletes leírás

    Aki tervezi a játék újrajátszását vagy aki még soha nem vitte végig teljesen (mint én) annak szerintem most érdemes nekiülni, mert ennél bővebb már nem lesz ez a játék, hacsak valaki nem fordítja le az egészet minőségi angolra, vagy minőségi magyarra.

    Remélem valakinek azért szereztem pár kellemes órát ezzel, én tök jól elvagyok a játékkal így.

    szerk.: aki tud németül annak hibatlan élményt fog okozni a játék, ugyanis ha a G3 iniben átállítjuk a nyelvet németre, akkor teljesen német lesz a játék is, és az összes addon is (mivel hogy alapvetően németül írták a fan addonokat)
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2017.07.03. 13:03:23