Szóld le az elötted írót!
  • SHADOWEYES7
    ----"nem kocsmázok mint te. egész nap bevagy baszva, csak mostanra józanodsz"--
    na ezzel be telt a pohár!
    Én kisfiam soha nem kocsmáztam,van eggy aranyos családom akiket szeretek,36 éves létemre elég sokat dolgoztam ahhoz hogy tudjam miről szól az élet,és nem fogja nekem eggy kis faszkalap kioktatva elmondani,hogy én mijen életvitelt fojtatok.
    Meg fogadtam már soha -de soha nem szólok hozzád a köcsög ,sértő megjegyzéseid miatt,de ma be tette a kaput,mert ez túllőtt a célon most,és túllött a poén határain belül is,mert mások is mondják nekem de te már többször meg bántottál.
    Nem a sértődött vén faszt játszom,mert láthatod elvagyok veletek jókat hölyülünk,de tőled ezt nem vártam ,mert tettem már nem csak érted hanem mások érdekében is lépéseket itt az SG-n,(jó értelemben)tudod te azt.
    Részemről ennyi,kicsit forduljál magadba,és gondolkozzál el az itt történtekről,meg arról is ,hogy 2 hete még a moderátoroknak rinyáltál a topik bezárásáról ,most meg itt vígan vered magad mindenki előtt mintha mi sem történt volna.
    De a többiek ha elolvassák ezt ,kiváncsi leszek a véleményükre,hogy csak én reagálum túl ,vagy tényleg ilyen köcsög vagy!!!!!!!!!