Nos,hogy 1kicsit földobjam a topicot....itt van EZ az oldal(lehet vki már ismeri), ami nemmás mint egy rohadtul jól megszerkeztett (európai) MULTI BAJNOKSÁG oldal. Bárki nevezhet (ingyen!,no e-mail), a Pes4Launcher progi szükségeltetik!!!!( ami megjegyzem sztem sokkal jobb,mint a PesOnline progi) Nos a progiban a PES UK LADDER szobába kell menni, és itt lehet kihívni bárkit ,csak nemárt mondani hogy LADDER game-t játszanál ,nem pedig frendly-t !!!! Egyebként az emlitett oldalon minden részletesen le van írva a szabályoktol,pontozástól kezdve (természetesen angolul PP) !
Ha lejátszottál vkivel 1LADDER meccset annak aki veszit annak ezt közölni kell az oldalon és a pontok beírásra kerülnek!!!(eredmény ,komment, sőt még képeket is be lehet tenni az adott meccsről és külön buli,hogy ha ugy érzed csalás történt,akkor az admin-nak üzenhetsz és az ellen "SÁRGA LAPOT" kap ,ami pontlevonással jár!!! DE mondom minden szabály le van írva az oldalon!
SZTEM iszonyat csúcs/komoly a dolog !!!! MINDENKÉPP GYERTEK CSATLAKOZZATOK ,ÉRDEMES!!!!
Jelenleg vagyunk vagy 200an (persze nincs mindenki online),mindenféle natio -ból,s ahogy észrevettem én vagyok egyedül magyar !.....ÚGYHOGY GYERTEK !!!!!!