Metal Slug
  • Lacc
    #26
    Na akkor:

    1. A romok és a Kawaks fent van a Pipe serveren (thnx Pepe :)).
    Cím: ftp://pipe.myip.hu
    User: feltolt
    Pass: feltolt

    Innen leszeditek az: mslug.zip, mslug2.zip, mslug3.zip, mslugx.zip, neogeo.zip és winkawaks146.zip -eket. (vagy amelyiket akarjátok nekem 8, de a winkawaks146-ot és a neogeo-t mindenképpen :P).

    2. Winkawaks fel, aztán a könyvátárban a Roms-ba be kell másolni a játéko rom-jait, DE ZIPPELVE, nem kell őket oda kitömöríteni. Ugyanide a roms-be jön a neogeo.zip-is, szintén csak így tömörítetlenül.

    3. Beindítjátok a szekeret. Audio, video beálíltásokat csekkoljátok hátha kell onnan valami, ha más nem majd menet közben.
    File>Load game: Itt csekk oldalt hogy Only available games, és elvielg meg fogja találni a Metal Slugokat. Itt csak ki kell választani melyik kell és mehet is.

    4. Ha elindult a game, akkor lehet a controls-t beállítani, Game>Redefine keys és ott valamelyik player. Pénzbedobálós az egész dolog, szóval jól jegyezze meg mindenki melyik a Start gomb újjáéledéshez, meg melyik a pénzbedobálós gomb


    Multi gamehez:

    Multihoz nem kell előre betölteni semmilyen játékot. File>Start netplay. Itt kilistázza az összes arcade-eumlátoros servert, ezekhez lehet csatlakozni, és ott bent kreálni mindneféle játékhoz hostot. Szóval ki kell választani valami jó alacsony pinges német servert (vannak úgy 50 körül ami még túl jó is), becsatlakozni, Create new game, ki kell választani melyik game kell (tehát itt most valamelyik Metal Slug), és ennyi. Meg kell várni amíg mindenki becsatlakozik (bár itt asszem egyszerre csak ketten lehet :D), aztán Start Game. Ennyi.


    Remélem leírtam mindent, ha van még valami kérdezzetek. Tudom, hogy sokan vágták volna az egészet rögtön, de meg akartam előzni néhány kérdést.