• PyRex
    Akkor még egyszer leírom, hátha megértitek. Azzal van gondom, hogy véleményem szerint olyan dologra b@szarintanak el hosszú hónapokat, amelyek qrvára nem fontosak. Azért, mert 2004-et írunk, miért kellene 3D-snek lenni egy oprendszernek, könyörgöm??? Mert ez olyan VR-es? Hű, de jó!

Szerintem meg:

- a titkárnőket az fogja érdekelni, hogy nem látja át ezután a jól megszokott kis Word/Excel párosát...

- jancsikát az fogja érdekelni, hogy emiatt (tök mindegy, hogy a "GPU-t is OS szintre emeljük", vagy sem) lassabban fognak futni a programok, esetleg a régebbeiek NEM fognak futni...

- engem meg az fog érdekelni - és szerintem sok ezren lesznek vele így - hogy rendesen tudjak dolgozni. Abba viszon ez a fajta 3D-s baromság NEM FÉR BELE!

Azért kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk fel lenne sorolva 300 dolog a Windows-zal kapcsolatban, ami javításra / fejlesztésre vár és köztük lenne ez a 3D-s baromság, akkor ha minden Winfos felhasználó egyszer szavazhatna, hogy mi kerüljön bele a következő Windows verzióba, vajon a 3D hányadik helyre szorulna??? ÉRTITEK MÁR??? Nem zavarna a dolog, ha nem lenne 299 másik, amit sokkal fontosabb lenne megcsinálni. DE NEEEM! Az M$-nél az a filozófia, hogy: "hagyjuk benne a hibákat az oprendszerben - legalább menni fog a windowsupdate.com is :) - helyette szúrjuk ki a szemét a usernek mindenféle csicsa dolgokkal, amik első körben bámulatba ejtenek mindenkit, aztán persze mindenki kikapcsolja, mert átláthatatlanná, lassúvá, gagyivá teszi az oprendszert..."

Na ez az, ami nem világos. Ez a hozzáállás...

Moby: lehet ilyeneket mondogatni: "ez az amúgy minimális ismeretekkel könnyen érthető mondat megfejthetetlen rejtvénnyé vált számodra(a kulcsszó a transzformáció)."

Számomra nem ennek a megértése okozott nehézséget. Rendben, örülök, hogy ilyen kurva profik lesznek (bár mégegyszer mondom: ebben nagyon kételkedek!), de MINEK??? Az, hogy: "kézenfekvő. A GPU-k és azzal párhuzamosan feljölődő DirectX túlmutat a játékokon felhasználói szinten is..." engem nem nyugtat meg. Ez a "felhasználjuk, mert 3 év múlva lehet, hogy jó lesz valamire" nekem valahogy sántít...

Szerintem meg tudod mi a valódi oka? Hogy már rohadtul nem tudnak mit kitalálni és lehet, hogy a kutya sem venné meg a Longhorn-t, mert egyszerűen ha ez kimaradna belőle, akkor szimplán egy befoltozott WinXP lenne. Ez a valódi oka, higyjétek el. Ezzel viszont el lehet adni, mert a sok butauser beveszi még a maszlagot.