"hanem mindezt 0 cpu idővel letranszformálja neked a gpu" - ezt mintha Te írtad volna...
"tehát a 3d épp arra jó pl. hogy ezen könnyítsünk, de ez úgysem lesz jó, mert az XP-n (ahol fullra cpu terhelt) lassú? Ez nekem nem áll össze." - ha egy 2d-s alap dolgot nem tudnak normálisan megcsinálni, akkor ezt a 3d-t sem fogják...
"namost ezt sem értem teljesen, CPU is kell a játékhoz, és ugye főleg arra van szüksége az OS-nek is, ez nem fog változni a jövőben sem, mégis tudsz játszani, az erőforrásgazdálkodás nem a Longhornban lesz feltalálva." - tök mindegy, hogy az oprendszer a CPU-t, vagy a GPU-t terheli le alapból. Minden az alkalmazások rovására megy!!!
"azért abban remélem egyetértünk, hogy csupán azért mert te esetlegesen nem használod, attől még nem válik ostobasággá :)" - perzse, hogy nem az, de ha rövid idő elteltével 10 emberből 8 kikapcsolja, akkor már lehet...
"Ebben tökéletesen egyetértünk, épp ezért nem értem az értékes félévek elpocsékolását, hiszen van egy stabil(abb)nak itéltetett oprendszered, aminek a megjelnítési képességeit személyes okokból nem használod ki, de ezt minél előbb szeretnéd egy jóval nagyobb hardverígényű, előre nem látható stabilitású oprendszerre cserélni." - én annyit mondta, hogy milyen oprendszert szeretnék. ha a longhorn számomra gagyibb lesz, mint az XP, nem fogom azt lecserléni...