• PyRex
    "nem az a kérdés hogy mire jó, hanem mindezt 0 cpu idővel letranszformálja neked a gpu, és mivel ővé a cucc kompletten, nem kell a cpu-t macerálni pl a Z rendezéssel sem, és ha gondolod húzol rá filtert, és a fejlesztőnek sem kell rommáadjusztálni az alkalmazást, mert mindezt fájdalommentesen, és észrevétlenül intézi az OS, mer ugye ettől 3D, nem attól hogy 2006-tól átmegyünk VR-be"

Azt azért megnézem, hogy mikor csinálja meg a végleges Longhorn ezt 0 CPU idővel. Nézd meg pl. az XP-t: ha egy ablakot megfogok és elkezdem átméretezni (és mondjuk nyomva tartva a gombot, húzogatom az egeret), rögtön felugrik a CPU használat 100%-ra - LOL!!! (Bár ez inkább qrva siralmas!!!) Persze lehet, hogy csak az én 3200+ procim, meg 1,5GB ramom kevés az XP-nek (khmm...), de ha ezt nem tudják megcsinálni, akkor kissé kételkedem ebben, amit leírtál (a 0% cpu időre gondolok...) Hiába a GPU fogja számolni, én ebben akkor sem hiszek. De tudod mit? Legyen Neked igazad - komolyan!

Csakhogy és de: még mindig nem értem, hogy ezt ki fogja használni??? Csatlakozom az előttem szólóhoz: aki agyoneffektezett ablakokat akar bámulni egymás felett, amelyek áttetszőek meg össze-vissza vannak forgatva és árnyékolva, annak egészségére. Én inkább egy stabil, GYORS, megbízható oprendszert szeretnék, amivel lehet dolgozni (én ugyanis arra használom nagyrészt a számítógépet). És nagyon sajnálom, hogy értékes félévek mennek el ilyen csicsa-dolgokra, ahelyett, hogy a valódi gondokkal foglalkoznának.

Mégegyszer mondom: tapsikolni fogok, ha ezt megoldják 0 CPU idővel (bár akkor meg a GPU-t fogja zabálni és nem tudom, hogy ha maga az oprendszer lefoglalja majd a GPU-t X százalékban, akkor a 3D-s játékoknak ez mennyire tesz jót...)

A magam részéről tuti kikapcsolom az összes ilyen funkciót (az XP-m is úgy néz ki, mint a WinME), használja aki akarja, és örülni sem fogok neki, hogy egyáltalán opcióként beleteszik... Ha pedig nem lehet kikapcsolni, akkor marad az XP, ami szerintem Windows-ok közül jelenleg a legstabilabb.