• Eiki
    Végigolvasva a hozzászólásokat eszembe jutott néhány dolog:
    1. Ha valaki nem szereti a Windows-t, az egyszerüen használjon mást és kész. Attól, mert én a Windows-t használom nem vagyok hülye, looser, láma stb. csupán ez tetszik, ezt tudom kezelni és kielégíti az igényeimet (nem azokat :).
    2. Akárhány programozó is dolgozik az MS-nél, mindig lesznek hibák és ez teljesen természetes. Ha meg lehetne írni több millió programsort hibátlanul akkor megtennék de nem lehet. Az ok egyszerü, ők is emberek, az emberek pedig hibáznak. Ez van.
    3. Ezeket a hibákat általában (mostanában elég gyorsan) ki is javítják. Más kérdés, hogy ezeket a javításokat a userek 30% telepíti fel.
    4. A Linux sem tökéletes, lásd az egyre gyarapodó hírek, melyek súlyos bitonsági hibát fedeznek fel xy kernelben. Ha majd a Linuxot használja sok ember, akkor a hackerek és a viruskészítők azt fogják kijátszani. Ilyen az emberi lelemény.
    5. Mutasson már nekem valaki egy 100%-ig tökéletes programot (tudom költöi kérdés volt)
    6. Kicsit elragadtattam magam és eltértem a tényleges tárgytól: addig, amíg a 3D nem hoz használható funkciókat, addig nem sok értelmét látom.

Várom a kritikákat, hogy mekkora MS fan vagyok... :)