Másold ide a termék összetevőit
  • Willenbrock
    Se sör,se kóla,se szóda?Én ezeket szeretem,időnként iszok belőlük nem minden nap.Egészséges szervezetnek időnként nem ért egy kis szénsav.
    Amúgy már szinte minden kajáról terjengtek olyan hírek hogy egészségtelen,aztán sokszor pár hónappal később az ellenkezőjét írják.Tojást,tejet,spenótot(!)is szidták már-nameg a fehérkenyeret-aztán máskor meg az ellenkezőjét bizonygatták.
    A tejről pl. olyat hallani hogy a laktózt vagy melyik részét a szervezet nem tudja lebontani mert nincs rá enzimje és az felgyűlve méreggé válik vagy mi.Tojás meg koleszterines,de újabban arról is írnak hogy viszont többnyire "jó" koleszterin van benne stb.
    Én iszok tejet naponta mert szeretem és egészséges ital,a tojást szintén minden formájában szeretem(kivéve zápnak).A húst utálom úgyhogy ebből a szempontból egészségesen étkezem-kivéve szalámi és kolbász,virsli formájában mert úgy szeretem.Sajtburgert is szeretem,havonta kb. 1X jutok el egy gyorsétterembe és akkor eszek is belőle-ennyi még biztos nem árt.