Errol beszeltem.
Gondolom meg a Horvat merkozesig marad es vege a dalnak.
Ilyen kozegben nem lehet tiszteseges munkat vegezni, mert elobb vagy utobb az elmegy a kedve embernek.
Folyamatosan furjak, faragjak.
Pedig azt kell csinalni, amit Matthesus akar, nem pedig azt amit azok a fajankok muvelnek vagy muveltek.
Nem is tudom mikor volt ra mar pelda, hogy egy magyar jatekos lerogyott egy veszetes merkozes utan a foldre.
Eddig mindig lebandukoltak erdektelenul, most mar kezdi oket raebreszteni, hogy mi a helyes ut.Na persze nem arra gondolok, hogy minden merkozes utan le kell rogyni a fure, hanem hogy harcolni kell, mert ez az a munka amibol a magyar jatekosok a magyar viszonylathoz kepest hihetetlenul jol keresnek.
Tehat mar reg elkell felejteni, hogy ez egy jatek vagy szorakozas.
Hiszen ez a munkahelyuk, raadasul egy orszagot kepviselnek.
Tehat amikor igy elvesztenek egy merkozest, fusson csak at a fejukben, hogy megint nem tudtam teljes oromet szerezni az orszagomnak, hogy legyen ami hajtsa elore oket es akkor eljohet a varva vart siker.
Viszont ha elmegy toluk egy ilyen mentalitassal megalldott ember,es ujra elobukkannak a homalybol a magyar foci verszivoi, akkor teljesen felesleges volt a Matthesus altal elvegeztetett 2 eves munka.
Most mar csak amugy azt kellene elerni, hogy levaltsak a magyar edzoket is 16 klonozott Mattheusra. :P