• CAD
    #27
    Harom dolgot szeretnek megfogalmazni.

    Matematika: minden tiszteletem a professzor ure, kar hogy a cikk nem ir semmit reszletesen.

    Tetsuo: en programtervezo-matematikus hallgato vagyok, igaz meg csak 2. eves, de hidd el, a matematika kb olyan fontos a _modern_ emberisegnek, mint a viz vagy a nap az elet szamara, minden onnan indul ki.

    Azert tanuljatok, mert egy gimnaziumban hozza tartozik az alapmuveltseghez, mint petofi, es ha esetleg meg tovabb is szeretnel tanulni, esetleg matematikaval foglalkozo szakon, akkor rajosz, hogy milyen ero van a dologban.

    Biblia: nagyon butak vagytok, ha szo szerint probaljatok ertelmezni a bibliat. A konyvben minden kepletes, nyilvan nem ket ember volt, es nem is 7 nap alatt tortent a dolog... ezt azert mar illett volna a 2000 + par szaz ev alatt abszolvalni.

    Biologia:

    "Minden élő állat és növény valószínűleg két primitív baktériumfajtól származtatható" és ők kitől?

    A kerdes ertelmetlen, a ket fiatalamber- ugyan ha azok- azt allitottak, hogy a tobsejtu elolenyek ettol a ket ominozus bakterium egyutt elesebol jottek letre...

    Teszem hozza sokkal szimpatikusabb az az altlanosan elfogadott alaspont mely szerint, egy nem teljesen befejezodott "szerencses" osztodas eredmenye a tobbsejtuseg stb.


    "Ja, a belterjes népesség 10%-ában ismeretlen a rák, csak a másik 90% meg nyomi." / tegyuk gyorsan hozza, hogy rakra valo hajlam nem csak genetikai oroklodes eredmenye, hanem kulso behatasoke is...

    A szervezetbe folyamatosan hibasodnak meg dns szekvenciak, pl uv tartomanyba eso feny, stb miatt... csak van egy / es elnezest ha nem igy hivjak a javio elemet / enzim, amely folyamatosan javitja, ezeket a hibas reszeket... es/vagy az immunrendszer testidegen reszecskeknek iteli meg oket, es nyomban bekebelezi ot egy fagocita >)