• AlexCross
    Tisztelt hölgyeim és uraim! A mai jeles napon engedtessék meg nekem, hogy egy kis összegzést mondjak a magyar swat 4 közösségről. Nem is szaporítom a szót, a magyar swat 4 halott. Tanúi lehettünk sokan haldoklásának, tündöklésére - vagy mondjuk úgy kiteljesedésére - én magam nem emlékszem, ha volt egyáltalán ilyen. Versenyek, kupák, kihívások? Hol vannak ezek már? Jaa?! Hogy ezekhez kellenének komolyan vehető csapatok, de azok is sorra eltűntek a képből? Akik a régiekből még megvannak, azok is inkább csak elszigetelt baráti társaságokként léteznek tovább. Az UPH, volt az egyedüli, ami még a közelmúltig valamilyen szinten még megvolt, de nemrégiben feladták dedikált szerverüket (vajon miért?), és átváltottak egy olyan minőségű otthoni szerverre, aminél még egy két hétvégére alakuló klán is jobbat hoz össze. Ennyire telik a magyarországi swat zászlóvivőitől? LOL, ezt én sem tudom másképp kommentálni. A többi klán meg... leginkább önmaguk groteszk paródiái.

A korábban említett klánok egyébként innen bérelnek szervert, több kevesebb sikerrel. Ennyiért egyébként ilyen jár, nem vitás. Ennél még a www.swat4.hu domaint bitorló Totalgaming is jobbat ad.