Demon86#5973
Reggelve vagyok ott is de nem igazán járok fel mert ott is csak a bunkó bagázs van!! De lassan kifog bújni a szög a zsákból, hogy feljöttem megbeszélni a dolgot és csak visszaszólást kapok! Megpróbáltam értelemsen megoldani de csak a beszólogatás és cukkolást kaptam! Nos akkor ez miért is van?? Asszem nem én kezdtem és senkivel nem voltam se bunkó, és senkit nem néztem le! Az hogy páran a poént nem értitek hát ezzel nem tudok mit kezdeni! :D:D De valahogy engem hülyének állítottatok be, már elnézést kérek de nem kellene!! Ti szóltatok be nekem, próbáltok felcukkolni vajnyi kevés sikerrel!! Valahogy beleuntam abba, hogy itt kapok e valaha értelmest választ, mert nem nagyon!! A szerverre nem jön fel aki nem akar, nem is fogjuk hívni, akimeg feljön ne vonnya kérdőre sehol se mit csinál az admin fent! Mi se szólunk bele mit hogyan csináltak a saját dolgaitokkal! Szerintem elég értehetően irtam le! Elegem van abból hogy bocsánatot kérjek amiért nem én vagyok a felelős! De tudjátok mit: Megteszem mert nekem nem fáj!! Mindenkiről lelesz véve a ban és nyugodtan feljöhet! Annyit kérek: az adminokkal kár is kötekedni és fölösleges! Vannak irott és iratlan Szabályok amit bekell tartani!! Nem felháborodni mindenen és fikázni! Kilettél rúgva!! Akkor nem egyből kérdőre vonni miért meg pofázni! Megkérdezed, kapsz választ rá, és szépen játszol tovább!! Ha az admin hibázott azt majd mi magunk között megbeszéljük!!