• taj
    én tudom, hogy ez így ment :-p

láttam Ramot, láttam a spellcastereket, és láttam magam :D

az a baj, hogy a lovag tudott sárkányt gyakni, meg dl-t, esetleg még frost dragont, a hero és bk pedig ritka volt

bármilyen másik lény bohózatba illő volt :-p

az valami leírhatatlan szenvedés volt, amikor pl. egyedül kellett formorgar minesban gyakni, paralizálva megölni a láthatatlan, menekülő és elém lényeket szummonáló kék cultokat, a paralizáló crystal spidert és közben a menekülő nightmaret, ami persze mind nagyon durván sebzett...annyira idegesítő volt, hogy kidolgoztam egy stratégiát ennek a helyzetnek a kiküszöbölésére: lementem egy olyan járatba, ahol nem mászkáltak sokan, elluroltam a fészkes fenébe minden idegesítő lényt, némelyiket le kellett gyakni pirosba, hogy nyugton maradjon, míg másokat nem, majd megpróbáltam "elfutni" és otthagyni őket, de úgy, hogy közben egyfolytában jöttek utánam, és nyomták rám a legkeményebb paralizálást, ezért második-harmadik kísérletre szokott csak összejönni, onnantól kezdve viszont nyugi volt :-p csak az volt a gáz, hogy amikor nem tudtam meglógni előlük, akkor közben mindig respelt rám még vmi legyakott lény is, így majd felrobbantam, annyira idegesítő mutatvány volt, hogy akkor megint legyakni a respelt lényt, paralizálva, körbeállva, blokkolva elszenvedni megint az alagút végére, ott bevárni minden lényt, aztán megint megpróbálni "elfutni" :-p

normális expet és profitot egyszerre nem lehetett a lovagon csinálni, mert csak utána kezdtek el botter paradicsomokat rakni a játékba :-p