Az orosz sacred? :)
 • shaba23 #16
  Bloody Magic
  - Játék: RPG -

  (Gamers Hell) Az Abszolút Síkon elkövetett bűneiért a Földre száműznek egy iszonyú erejű halhatatlant. Teljes emberéletet kell leélnie nálunk, míg visszatérhet. A megaláztatástól feldühödve – a most már halandó Modo elhatározza, hogy visszaszerzi hajdani erejét és egyszer, s mindenkorra elpusztítja a Földet. Főszereplőként ránk hárul a feladat, hogy megállítsuk Modot, vagy pedig segítsünk neki a Föld elpusztításában. Hmmm… Már meg is van, mit fogok választani! [ördögi vigyor]

  A Bloody Magic igazi Diablo-szerű, nagy karakterekkel teli, Nézdahátam hent-mészár játék. Kizárólag varázslókkal nyomulhatunk. Jó sok mágiaiskola van. Modo, az éteri lény elpusztításához szükségünk lesz minden hatalmunkra.

  A mágiahasználat érdekessége, hogy orrba-szájba bűvölhetjük a varázstárgyakat, tehát készíthetünk olyan mágikus tőrt, ami egyszerre szúr, perzsel, és mérgez. Bizonyos varázslatok kombinálása kivételes pusztító energiát szabadít fel, melyet nagy hatékonysággal alkalmazhatunk ellenfeleink lemészárlásakor. Szóval nagyon megéri próbálkozni! Egyébként is a Bloody Magic nem véletlenül választott cím. A hangsúly a mészárláson van. Mivel komoly a történet, az alkotók rengeteg humorral próbálják feloldani a feszültséget. Öt nehézségi fokozat van.
  A grafika a tréler alapján gyönyörű. Eszméletlenül jó a fény-árnyjáték, ragyogóak a mesterien izzó varázslateffektek, és a polygondús modellek. Jópofa, hullámzó szalonnakád mágus hömpölyög a képernyőn, csodásan animált, terhes-szamár mozgással és szórja gyilkos varázslatait a különféle szörnyekre. A játék apróbb trükkjei, grafikai megoldásai szenzációsak. Természetesen minden lehetséges forrásból kölcsönöznek a fejlesztők, de amit bemutatnak, azt profi módon teszik. Nézzétek csak meg a múvit. Nekem nagyon, nagyon tetszett.
  Multiplayerben kétszemélyes arénákban irthatjátok ki egymást. Nagyjából minden megvan, amit a Diablo kínál (Klánok, Játékos szintjére szabott szolgáltatások, online piac). Csak ez vérprofi 3D! A kameramozgás kábé olyan, mint az Evil Islandsban, csak ötször jobb a 3D motor!

  Platform: elsődlegesen PC, majd Xbox.
  Megjelenés: jövőre

  [Hardwired]