• valamit
    #6
    Ez a kompatibilitas problema olyan, hogy minnel tobben hasznaljak a Linuxot, annal kevesbe fog elojonni. Egyreszt mert aki hasznalja, az Linux kompatilbilis tartalamat hoz letre, es azt mar Linuxosok egymas kozt tudjak cserelni. Masreszt, ahogy novekszik a Linuxos tabor, ugy kenyszerulnek ra/lesz haszna a fejlesztoknek is megirni ra a programjaikat.
    Egyebkent meg, a jelenlegi virus aradat mennyisegnek - mert en peldaul naponta kb. 16 virusos levelet kapok a freemailon - talan az sem kicsit oka, hogy aki ir MS rendszerre (bongeszore, levelezore, stb.) egy virust, az a gepek 90 %-ra irt egyet. Ha meg lennenek kulonbozo OS-ek, kulonbozo bongeszokkel, levelezokkel kissebb piaca lenne egy-egy virusnak. Kicsit olyan mintha egy genkeszlettel rendelkezne a vilag osszes szamitogepe (minusz mondjuk 10%), aztan ha jon a pestis, mindenki elhullik (minusz 10%).
    De persze lehet orulni, hogy van az MS aki mindent megcsinal a felhasznaloknak, leveszi a valukrol a valasztast is ;) A Galvolgyi fele mondast elferditve: En szeretem az Microsoftot! ;)