banner_0.jpg

• Nadi
    A napokban felröppent a hír, hogy a Loki-szurkolók korábbi nagy kedvence télen visszatérhet Debrecenbe, mivel jelenlegi klubja, a Genclerbirligi nem fizet a játékosnak.
    Azóta számtalan verzió jelent meg az üggyel kapcsolatban, ezért a DVSC hivatalos honlapja felhívta magát az érintettet, Igor Bogdanovicsot. – Valóban gondjaim vannak jelenlegi klubomnál, de nem anyagi jellegűek – nyilatkozta az egykor debreceni közönségkedvenc, aki 2004-es tavaszán hét, rá egy évre tizenöt gólt rúgott a magyar bajnokságban a Loki színeiben.

– Bár egy kicsit el vannak csúszva a fizetéssel, de ez máshol is előfordulhat, a pénzt hamarosan megkapom. Nem ez itt a baj. Nemrég edzőváltás történt a csapatnál, és a jelenlegi tréner mellett ritkán jutok szóhoz. Megmondom őszintén, nem érzem magam jól Törökországban, nem vagyok boldog itt. Nem tudom még, hogy mi lesz, sok minden történhet az elkövetkezendő hónapokban. Bár a szerződésem csak másfél év múlva jár le, már beszéltem az igazgatóval, és előfordulhat, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk.

A csatár nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy jelenleg másfél évig a török klub rendelkezik játékjogával, így ahhoz, hogy a támadó szabadon igazolhatóvá váljon, vagyis más csapatban folytassa pályafutását, a Genclerbirliginek fel kell bontania a szerződését vele.