FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#99776 -akármit írhat a dobozán a játéknak, az csak a doboz, de több van benne, ha lehet géppel játszani akkor az single player is, az igaz hogy nincs sok értelme + ezért is majdnem halál unalmas
#99779 - Úristen, na az amit itt mondtál az logikátlan!!!
#99781 - unalmas szivatás
#99783 - nem kellene ilyeneket mondj, mert nem támadtalak csak a játékot
#99785 - van single része, az nem kérdés sztem mire való, mindenkinek amire éppen kell
#99789 - nem beszélek hüjeséget, a tény az tény
#99792 - örülök, hogy az egyik kedvenced :) és nem szeretnék senkit sem meggyőzni hogy ne játszodjon rajta, én csak a véleményemet mondom szerényen
#99794 - de igen is értem a lényegét, a lényege a multiplayer, de az még nem azt jelenti(megint írom) hogy single nem létezik
#99795 - a multit mondom nem szeretem, életembe a MOHAAB-al játszodtam, majd 2 hónap múlva meg is untam
#99796 - biztos igazad van
#99799 - ne sértegess sztem, mert én se tettem
#99801 - semmi közöm hozzá
U.I.:Én nem veszekdni, hanem vitázni szeretnék a játékról és azért mert más a véleményem nem kell sztem utálni.Múlt héten a DRiver 3 topicba is kritizáltam, mégis elég normálisan elviselték a game rajongói, tegyetek ti is így és nyugodjatok.És a hsz.-kat ne töröljétek, mert akkor már a fórumnak lenne nagy szégyen a túlzott cenzúra.