FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
marcio mela #99224 Én is pont az ellenkező oldalról éltem meg elkeserítőnek a helyzetet.Az ember mondjuk karkandon a játék felét azzal tölti,hogy elvergődjön a hotelig ha szélen megy akkor az SVD-sek ha középen akkor a többi fegyver kereszttűzén a kézigránátzáporon át.És a Claymore aknákat még nem is említettem.Azokkal tele van a pálya.Eléri a zászlót és vár de hirtelen valaki lelövi vagy csak a kézigránát koppanását hallja és már látja lelki szemei előtt a visszaszámlálást aztán kezdheti előről az akadálypályát.A spawnkill elkerülhetetlen.Kell valaki aki lefogja a spawnpontot mert különben a zászló elfoglalása szinte lehetetlen.És a spawnkillerekből sincs elég.Én a játék legstresszesebb részének élem meg amikor ott fekszek,hogy leszedjem a spawnokat.Kapunk-e UAV-t?Mert a hátamat senki se védi.UAV nélkül bárki hátulról leszúr vagy a medikek szórakozása,hogy lesokkol.Az megalázó.De lehet egy másik pontra spawnol valaki és áthajít egy gránátot.Akkor megint kezdődik a futás.A spawnkiller is tud nagyon kiszolgáltatott lenni és ha nem szervezett a spawnkill mert nem fogják le az összes pontot akkor az is.Nekem is volt olyan,hogy 10x többet haltam mint mint amennyi killem volt.De hát ez kihívás és tud szórakoztató lenni,ha snipernek állok és swpanolás után rögtön dobom a claymore aknát.Kb 50%,hogy sikerül megfordulni és úgy lerakni aztán bumm.Volt olyan köröm amikor durván elkezdtem szórni a claymoret és dobálni a gránátot és elfoglalták a hotelt mert erős volt az offenzíva de a kör végére dobogós lettem.Az hiszem a MEC teamen bellül is a legtöbb killem lett.Nagyon felpörgetett.Sokat haltam de 2-3 kill jutott egy claymorera és a végén a killek száma 30 felett volt.