• koschwarz
    azért elmondom, nekem mi volt a bajom a a qrva nagy pályákkal meg az 1.4 előtti NEM infantri pályákkal.

1. rühelltem hogy a sok kis kecseg egymást irtotta a tankért meg az apc-ért
    2. rühelltem hogy a sok kis faszkalap mást sem tudott (armoros játékosok 85%-a), mint hogy beálljon a spawnpontokhoz és szopassa a többieket. simán megérte beülni egy armorba, mert mire kiszedték, addigra biztos hogy legalább 5 embert ő is leszedett, ha nagyon béna volt.
    3. ezért nem értettem sose, hogy mért nem úgy csinálták meg a pontozást, hogy ha valaki armorral lő le egy gyalogost mér nem fél pontot kap, míg ha valaki kiszed egy tankot, mér nem legalább 2x annyit mint most.
    4. rühelltem a nagy pályákat is, mert mire elvergődtem agy járművel az egyik végéből a másikba, addigra tuti hogy lebombáztak/kiTV-ztek/leartiztak, soxor egy kör felét azzal töltöttem, hogy egyik helyről a másikra eljussak, eredménytelenül.

szóval nekem már egyáltalán nem hiányzik a sok köcsög armoros véristván aki a tankon kívül képtelen jáccani, és veri magát az 5-ös k/d-re (bandika).

tisztelet a kivételnek, mert van olyan (pl. uwu), akik viszont idegesítően jól tudnak tankozni

viszont infantrin aratok, úgyhogy nekem bejön