FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát a jármű/fegyver/feature próbálgatást én a single részben ejtem inkább meg. Egyfelől multiban felesleges próbálkozni, ott már annak (kellene) a lényegnek lennie, hogy a csapat győzzön, vagyis az vezessen repülőt, helit és tankot, aki tudja is kezelni. Másfelől a járműkezelés nekem nagyon árkádos (bár erről majd a demo letesztelése után kellene nyilatkoznom), hiába szálok le rutinszerűen a Lock-On-ban akár északa is a Kuznyecov-ra egy Szu-27K-val, ha a BF42-ben és a BF:V-ben reménytelen vagyok mégcsak egy tisztességes rácsapást is megcsinálni anélkül, hogy a Földbe fúródnék...
Szóval én valószinüleg csak AK-74-et kérek, esetleg egy RPG-7-et vagy Igla-t, és megyek a tömeg után. ;)
A basecamp valóban nem feltétlenül a progamerekre vonatkozik, de gyanus volt, hogy még elindulni sem nagyon tudtunk, és máris jött a nyakunkba az áldás, tehát már gyakorlott volt emberünk...
Mind1, megpróbálok előítélet nélkül viszonyulni a játékhoz, bármilyen nehezemre is esik. :D