• alma2
    Ha igy folytatjatok, meg a fokuszban is benne lesztek, egy 14 evesnek nem indult a jatek, a csunya interneten kerdezett, ott leugattak, otthon meg kesbe dolt inkabb.
    hianyzik ez nektek ? :)
    ---
    de hogy a temanal maradjak tegnap csak felmentem egy magyar szerverre, en karkandra :) de csapatmunkanak nyomat se talaltam pedig el sok egyforma harom betus nevu emberke volt ott a mi oldalunkon.
    beszoritottak minket a mec oldalon a hidon tulra, es elvezkedtek, hogy a hidon lovoldozik egymast, mire egyedul kikocsikaztam elfoglaltam az elso zaszlot, aztan hamar kibeleztek, es kb ketten spanwoltak le kint, a tobbi elvezte a hidnal a meszarlast, spawnpoint elveszitve, a kor vegeig ment ez az allohaboru, tobbszor nem birtam egyedul kigyalogolni... a viztol meg a tankos is felt mintha mindenkit egy lathatatlan eropajzs fogott volna vissza..persze azt megtanulhattam, kelloen figyeltem, ha csak egy zaszlod van valts sniperra, mert 5 sniperrel egy csapatban siman ki lehe torni, nem sok fogott vissza, hogy az osszeset arcon lojjem, de inkabb kileptem.