FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nah igen.Én és a BC...Aki ismer az tudja, hogy én nem szoktam magyar szerveren BC-zni.Meg azt hiszem, hogy nem is volt szükgünk arra, hogy BC-zzünk tegnap, mert wolfival ketten a kobrában elég halálos párost alkotunk...Szóval én nem BC-ztem és nem érdekel mit mondasz mert engem nem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről.Amikor meg meghaltunk a kobrával Shaggy haverod jött és had használjam azt a szót amit te, "körbefregelte" a TV tetejét.(amikor meg ezt szóvátették neki akkor azt mondta hogy warozás közben ezt szabad)Ezek után, meg a kicked után, plusz még azután hogy kétszer ledobott az asztalra(1.3 rulz!!!!), hirtelen felindulásból a MEC helivel lövöldöztünk a TV tetejénél.De hamar meguntam úgyhogy kiugrottam fregelni meg kobrát lopni.De hála a szovjet mérnöki zsenialitának, ami oly hatalmassá teremtette azt a helikoptert mint a kreml, kilapultam az oldalán.Nah utána felvett wolfi az alapon és mentünk vissza lövöldözni, én meg ismét lopni akartam.De mivel nagyon profi és skilles ejtőernyős vagyok melléugrottam a TV-toronynak szóval.Nah jöjjön egy-két kép amin rajta van a szótlanságotok.Az első kempelés után:
a második halálom után
Amikor harmadszor ugrottam mellé a toronynak(hiába kibaszott nagy láma vok 8D)
Ott voltam lenn kb 30 ticketet.
Majd sikerült ellopni a kobrát, de sajnos elvesztettem szóval a végén ismét gyalogolhattam...
Nah karkand.1 kört tök normálisan le tudtunk játszani, és szépen lepörgettük az ellenfelet.Amikor átkerültünk védekező oldalra, valami történhetett mert az ellenfél nem nagyon jött, szóval több ember elindult kempelni(de nem mi kezdtük) mivel mi a hegy felöli részt védtük,
de sajnos fokozatosan elindultunk előre és a bézeteken kötöttünk ki wolfival( de a másik oldalon már kb 5 perce benn voltak) szóval karkandon jogosan kickeltetek, de hozzáteszem hogy már nagyon ideges voltam miattatok(főleg sharqi) de tudom, hogy ez nem mentség szóval karkandon a kick jogos volt és sorry.Mind a két oldal csinált csúnya dolgokat.De sharqin nem BC-ztem és szerintem, ezt te is ugyan olyan jól tudod mint én...