FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Source motor vs BF2 engine - öcsém inkább a CS:S tolja én inkább BF2 párti vagyok DE ami biztos: 64 fős mapok eléggé akadoznak a BF2-ben, nem is akadás inkább lag lesz az. 50-90 pinggel jönnek ezek a drágák, mégis van olyan hogy rohan szembe az ellen, hasalok RPK-val, és nem tudom becélozni normálisan a lag miatt, bumm meghaltam. Egy ideje már messziről kerülöm az ilyen (64 player) szervereket főleg Cleasweep, Zatar, Roadrage és hasonló "fogócskás" pályákat, mert ezeken néha 35-45 perc is tud lenni egy kör. Persze a fejlesztő problémák esetén a szerverüzemeltetőre mutogat (rengeteg szerveren ezért sincs voip, sokat ezt is bukásnak érzik), ők meg vissza netcode-ra vagy a grafikai motorra, mindegy ördögi kör...
Viszont 32 játékos mapokon (pontosabban megfelelne egy 32-es bf mapnak) a CS:S kenterbe verné a BF2-t: olyan gyönyörűen kidolgozott városi mapokon lehet egymást kergetni a Sourceban (nem hivatalos gyári mapok, de azok sem piskóták) hogy csak lesek közben pedig mormolok, hogy menjen a francba a 2142, adják ki inkább újra a BF2-t más motorral. Nem akadnak ezek a pályák, 70-80 fps-el simán mennek, ULTRA GYORS csatlakozás (néha 10-20 sec) szinte minden maxra húzva, nem ez az ultraidióta ragdollt látod, hanem érzed a hullák súlyát miután egy He gránáttal jobb irányba tereled őket (itt is vannak hibák de jelenleg itt a legjobb a fizika). Mondom ezt úgy hogy BF2 játékos leszek még egy ideig amig nem jön egy TF2 (számomra ez lesz talán a mekka: Source + 7 féle kaszt + érdekes design + infantry only
) vagy Project Reality újabb verziója, bár őt még a mai napig nagyszerűsége ellenére kevesen tolják :(