FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szeesz #90092 Bocs, hogy más témá hozok fel, de segítségre/ötletekre lenne szükségem.
Megvettem a BF2-őt és hozzá a SpecForc-ot. A BF2 fel is megy a gépre, el is indul, de hiábí indítom el az 1.3-as Patcht hozzá, nem akar semmit sem csinálni. Egyszer indítom el a patcht és Ctrl+Alt+Del megnyomása után azt látom, hogy 2 példányban fut a háttérben, bár látszólag nem csinál semmit, csak az erőforrásokat foglalja le, és hiába várok percekig, semmi sem történik...
Ezért hagytam a patch telepítését és helyette a Spec Forc-ot akartam felrakni. A gond az, hogy az meg az 1.1-es patch akarná felrakni, ami szintén nem akar sikerülni. Ha sokáig várok, lefagy a gép és indíthatom újra... Persze a Patch feltelepítése nélkül a Spec Forc telepítése sem fejeződik be, így azt "mondja" a rendszer, hogy nincs telepítve [pedig a telepítő csíkja végigment...].
A kérdésem: Tud valaki mondani valamit a patcheléssel kapcsolatban??? Miért nem akar a patch felmenni? Mit kell leállítani futtatás előtt, vagy mit kell elindítani? [Hiába kapcsolom ki a vírusíírtót és a tűzfalat, hátha az lenne a baja, semmi sem történik]