FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Srácok senki ne forduljon ide olyan kéréssel, hogy ez meg az történt a GS.bf2-n bannoljuk ki x vagy y-t. Amikor tudunk ott vagyunk a szerveren (nem mindig a GS.bf2 nick alatt!). Elnézést azoktól akiket ma kickeltem, hogy be tudjak jutni a szerverre, örülök, hogy kétszer is teltházon kaptam a szervert. És kis megjegyzés : délelőtt elváltottam egy daqing-ot, mivel megint sikerült két olyan csapatot összeállítani, hogy az egyik körökön keresztül hentelte a másikat jelentős ellenállás nélkül. Az elváltás után betöltötte Karkandot, de aztán a szerver - köszönhetően az 1.3-as (eddigi legszarabb) patchnek elszállt mint a győzelmi zászló, szóval sorry, nem szándékos szivatás áldozatai voltak akik akkor játszottak. Egyébként úgy veszem észre, hogy a szerveren a morál azért javult valamicskét, legalábbis ma hárman gyűltünk össze a bombázónál, és megbeszéltük, hogy hogyan osztozzunk meg rajta - anyázás, TK nélkül.