FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
steweee #89639 na, lassan egy éve hogy nem játszottam vele. tapasztalataim a következők a tegnapi játék után. az 1.3-as peccs tényleg sokat javított a játékon az eredetihez képest, sztem a játék futtatása is gyorsult vmelyest. vki mondta hogy akadt nála, sztem vedd vissza az anizotropikot vagy antialiasingot 2x-re illetve médiumra, mert nekem gef 6600gt-vel minden mediumon azokat 4x ill. high -ra rakva produkálta az általad leírt szaggatást, ezeket visszavéve tökéletesen fut. és így is gyönyörű
a fegyverek sokat javultak, főleg a támogató machinegun lett jó, talán már túl jó is,a mesterlövészpuska is jobb, de még mindig gyenge sztem, bár abból csak az alapfegyverrel nyomom természetesen. az armored fury kiegészítő hatása hol jelentkezik, mert nincs külön ikonja vagy játékmódja mint a specforcesnak ?
az accomat megtaláltam, viszont nem értem hogy miért nincs meg a rangom amit korábban elértem vele. igaz csak a legkisebb vagy azutáni fokozat, de legalább assaultként már volt lehetőségem még egy fegyverből választani. ilyenkor törli a korábbi eredményeimet ha nem játszok sokáig?
ja és még vmi. hogyan lehet kitörölni a billentyűkiosztást, mert így igen nehézkes hogy csereberélgetni kell a konfigurálásnál. már nem emléxem rá