FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy el kell választani 2 fajta játékost. Az egyik a klángémer aki odavan a warokért viszont hányni tud a pubozás lámulás miatt és a másik aki publicon érzi magát otthon és azt gondolja az az igazi királyság. Szvsz(de szigorúan az), hogy marhajó érzés az amikor warozol egy jó klán ellen és épp tankcastába keveredsz. Aberdeenen 1 képernyő távolságról lövöldözitek egymást és shermannal elöbb találsz be neki mint ő P4el. Na ez az ami kurvajó érzés és ekkor érzed, hogy megtanultad a játékot. Én személy szerint szeretem megtanulni a játékot amivel évekig fogok játszani és jó érezni azt, hogy hétről hétre esetleg jobb vagyok. Namármost egy olyan tankozásban ahol ahová célzol oda lő mindenféle ív nélkül, már az első napokban királynak érzi magát mindenki. Én ezt személy szerint nemkedvelem de van aki a gyors skillesedést szereti ugyebár ;) Egyszómintszáz én örülnék ha nem lehetne egyik cuccot se könnyen kezelni és tanulni kelljen egy kicsit mert ez okoz kihívást a játékban. De mindegy én mit akarok úgyis az lesz amit megcsinálnak viszont mivel a BF készítői csinálták így gondolom érezhető lesz rajta a BFes beütés aminek örülni fogok mert a BF mindenidők legjobb multi FPS játéka oszt csá!!!!