FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Horatio Bloom #84443 Rájöttem mi a baj az Armed Assault embermodelljeivel: úgy mozgnak és néznek ki, amint a puskájukra görnyednek, mint a pingvinek... Teljesen merev test, csak a lábak mozognak, ami nagy kár, mert egész kellemesnek tűnik a drága...
A BF2 szépségeiről meg annyit, hogy valamiért nagyon nem szereti a késelést a netkód... viszonylag gyakran alkalmaznám, mert sniperként a közelharcra ez a leghatékonyabb, de az esetek 80%-ban csak egy kis füstfelhő az eredmény még akkor is, ha az ellenfél hátán guggolok és már harmadszorra bököm tarkón. A többi játékosról nem is beszélve... Ma reggel egy egész kört végigrepültem lövészként a SZU-30-ban egy pilótával, aki mániákusan kerülte az ellenséget és csak a széleken osont, mint Csucsundra a pézsmapatkány a Dszungel Könyvéből, Wake-en pedig elegem is lett, amikor valami SuperNinjaSquirrel mindenáron fel akarta robbantani a repülőgépemet c4-el mert előbb értem oda, mint ő, és amikor elütöttem, akkor meg jött a punish, majd felszállás után belémjött egy másik csapattárs aki ugyanazt a gépet üldözte, amit én... Az ilyenekért utálok repülni, de néha ez az unalom elkeülésének egyetlen forrása...