FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
info: www.bf2huncup.fw.hu
Véget ért a LAN party, mindenkinek volt ideje kipihenni magát, lássuk mik a tervek a közeljövőre. Indíthatunk ismét sima Conquest és Infantry kupát, vagy ezeket válogatott custom mapokon.
- Az Armor Kupa módosított alap-, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi járművek nélkül, sok páncélossal.
- A Dogfight Kupa a vadászgépekről szól. Módosított mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlőek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelőtt gépek száma. A jelentkezők számától függ, hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp több fordulós versenyek lesznek.
- A Desert Storm Kupa hasonló, mint a Dogfight, csak éppen itt a helikoptereké a főszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet, TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz, amit a Dogfight kupáknál leírtam.
Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])
Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényező, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezők szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelőre még csak a neveket gyűjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklődés.
Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.
Hozzátenném, hogy nem feltétlen csak azoknak kell indulniuk, akik például már kiváló repülősök. Valószínűleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani. Egyénire is jelentkezzen mindenki, mindegy, hogy tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegőben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlődésre és tapasztalatgyűjtésre. Várunk minden jelentkezőt szeretettel.
Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.
Eddigi jelentkező csapatok:
Kupák: Csapatok:
Infantry 16-os: Horda HBA LOB HRC*** JCSR 25th
Infantry 32-es: WING HRC*** 25th
Conquest 16-os: HBA HRC*** JCSR 25th
Conquest 32-es: Horda WING LOB HRC*** VÉNY
Armor Kupa: Horda WING HRC*** LOB
Dogfight Kupa Horda WING VÉNY JCSR FRX GBC HRC*** 25th
Desert Storm Kupa: Horda WING JCSR FRX HRC*** 25th
Ranglétra: Csapatok:
Infantry 16-os: Horda HBA LOB HRC*** 25th
Infantry 32-es: Horda HRC*** 25th
Conquest 16-os: Horda HBA HRC*** 25th
Conquest 32-es: Horda HRC*** LOB VÉNY
Armor Kupa: Horda HRC***
Dogfight Kupa Horda HRC*** VÉNY 25th
Desert Storm Kupa: Horda HRC*** 25th
A CSAPATOK NAGY RÉSZE EGYÉNIBEN IS INDULT A DOGFIGHT ÉS DESERT KUPÁKON EZÉRT NEM LESZÜNK KEVESEN, AKI MÉG JELENTKEZNE AZ TEGYE MEG A HÉTEN NÁLAM!
A DOGFIGHT ÉS DESERT STORM KUPÁK NEVEZÉSI HATÁRIDEJE A HÉTEN VAN, MERT ELVILEG JÖVŐHÉTEN KEZDENÉNK. CSÚSZÁS AKKOR LESZ HA A TÉRKÉPEK MÓDOSÍTÁSÁT NEM SIKERÜL A HÉTEN MEGOLDANI.
SZABÁLYOK ÉS EGYÉB INFÓK A KUPÁKRÓL, RANGLÉTRÁRÓL AZ OLDALRA A HÉTEN FOG FOLYAMATOSAN FELKERÜLNI. JELENLEG 3 INFANTRY-S CUSTOM MAP MÁR LETÖLTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ.
Üdv mindenkinek!