• alma2
    megneztem az armoured fury egyik palyajat midnight sun
    nem rosszabb nem jobb mint egy atlag map, semmi egetvero uj dolog nincs benne, van ennel sokkal jobb ingyenes map is, persze rosszabb.
    Persze mar az ea probal kemenykedni, pl a jo .... anyjukat ha kifizetem letoltom, hiaba van benne ai, ha en olyan perverz vagyok, hogy singlebe szeretnek jatszani botokkal nem tehetem meg csak online accounttal.
    ezzel a mar egy eves szerencsetlenkedesukkel amit itt muvelnek a patchekkel, a jatekosok turelmet tobbszor is a tures hatar fule tornazva a toketlenseguggel az lenne a minimum, hogy ingyen megkapjuk.Erosen a SOHA NE VEDD MEG katekoriaba tartozik 5 forintot nem er igy. Remelem siralmas eladasokat fognak ezzel produkalni.
    Az a bokkeno, ha csak 1 darabot eladnak, akkor mar sose teszik ingyenesse az ido mulasaval valoszinuleg, pedig lehet, hogy ha csak az eredeti kellene hozza, sokkal tobb vasarlot gyujtenenek, na mindegy.egyszer mar csak elverzik a torka az EA-nak.Egy jo nagy ervagast josolok nekik a 214242142 megjelnesevel, borzalmas eladasokat produkalva.
    Csak igy tovabb EA ....