FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én is nagyon élveztem a LAN-t eltekintve attól a két meccstől ahol szoptunk...De amikor kellett, akkor jól nyomtuk.
És szeretnék gratulálni a résztvevő csapatoknak, különösen a [H[BA]-nak mert nagyon jól nyomták, és büszkék lehetnek arra az ezüst éremre.Remélem még fogunk ellenük játszani.Persze nem karkandon... :D
Ja és te ki a fasz vagy alma?? Nem tom miért fikázod a heliseket, és miért ilyen nagy a pofád, meg miért osztod az észt itt amikor még a neved sem mered megmondani...Meg miért nem jöttél oda és mondtad el hogy mit hogyan csináljunk ha akkora király vagy...talán egyszer megmutathatnád hogy mit is tudsz.Én lanon szivesen odaengedtelek volna a géphez, hogy oszd az ellent a szünetekben.De amíg nem mondod meg hogy ki vagy addig kussoljál és ne pofázz a többi helisnek aki megmondja a nevét, mert lehet hogy bénábbak nálad de az biztos hogy én szívesebben játszom velük mint egy ilyen nagyszájú emberrel mint te vagy...Ja és azt hozzátenném hogy erősen kétlem hogy jobb lennél azoknál akiknek beszólsz.