FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
zpeti #80731 Amíg szünet van vki segíthetne nekem egy kicsit. Leírom mégegyszer a problémát ha nem gond: Segítenétek nekem abban, hogy az All-seeing eye-vel hogyan kell csatlakozni a játékhoz? A FAQ-ban írtak szerint átírtam a filters.txt-t, de miután az ASE-ből csatlakozom a játékra ismét kéri a nevemet és a jelszót és nem cstlakozik egyetlen serverhez sem. Így írtam át a sort: JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username ****** +playerPassword ********** [ +password "{PASSWORD}"] A csillagok helyére írtam a nevem és a jelszavam. ez így jó, vagy itt rontottam el vmit? Milyen más módszer van még amivel csatlakozhatok tört serverhez? Régebben tudtam vmi parancsot amit a start/futtatás sorba kellett beírni IP-vel együtt, talán ennél a játéknál volt, de arra nem emlékszem, valaki meg tudja mondani a teljes parancssort? Segítsetek légyszíves mert 2 napja szenvedek és semmire nem jutottam...