• alma2
    na mi is kineztunk, gondoltam meglesem a heliseket mit produkalnak, bar 10 perc utan majdnem hazamentem, mert mindenhol a karkand ment. aztan jott a csoda es megjelent a oilfiled palya is. ha minden igaz lattam frx, gbc, hba, jcsr heliseket is. na es legnagyobb meglepetesemre, gerzson is helizett./szolj ha tevedek :)/
    bar sokat nem lattam a levegoben a heliket, egyszer az egyik egyszer a masik tvzte le a masikat,/ment a benazas rendesen, bar abban az idegen kornyezetben mas szekben, asztalon stb nem konnyu az ember dolga/ sot nem hittem, volt a szememnek volt a ki full billentyuvel helizett. /mar ertheto miert nem jott tobb video az lesson one videora/ ez kb mar tenyleg olyan mintha richard burns rallyt valaki billentyuvel tolna /bar en azzal toltam eleg jol/ de osszevetve a koramnyosokkal sok-sok masodperccel le voltam maradva toluk, barmit csinaltam.Valami ilyesmi van a bf2 heliseknel is....
    Bar nalunk az az alap felallas, hogy a gunner tekinget es valtogatja a nezeteket, ezt nem nagyon lattam sehol.De amit Gerzson levagott, az igen latvanyos volt, bar nem derult ki a szamomra mennyire uralja kivulrol, hatulrol oldarol a gepet, de pilota letere o csinalta ezt, ami siman megerdemelne egy kulon kupat.a gunneret viszont jol seggbe rugnam, hogy a pilota csinalt mindent helyette.talan Landor volt ?
    voltak olyan pici monitoros emberek is, biztos ez az utazos monitoruk, barmennyire kozel hajoltam nem sikerult leolvasnom a nevuket.
    ha minden igaz masodjara is kikapott a jcsr, pont amikor oket neztuk, hiaba a negativ kisugarzasom segitett a masik csapatnak :)
    bar nincs tomve a hely, a repulosoket meg lekestuk, de legalabb tapizhattam egy kicsit kint x-52 joyt, a gazkarja jo nagy boszme nem is tetszett, a joy resze mar pofasabb, mar csak arra nem sikerult rajonnom, lehetoseg van lockolni a z iranyt rajta, mert az egyiken nem mozdult z iranyba, a masikon meg egy kicsit,
    /bar volt lent pedal/ de a valasz az erdekelne...