• alma2
    lehet, hogy nem jol irtam, a heliknel boritottak fel az egyensulyt teljesen, mind a ket modban. hindnek eselye nincs az apache ellen, sot mar zsiros falatnak is szamit, mert elfer benne vagy 5-6 ember :)
    Bar itt valasz ut ele kerul a hind pilota, mert igen gyorsan furgen tud foglalni zaszlot az 5 embernek koszonhetoen, kozben ugyanugy rengetek raketaja es laserguidja van.tegnap lattam sokszor elvittek egyedul, mert o harcolni akar vele es nem foglalgatni.
    Nekem nem igy tunt, hogy sok eselyuk van a tankoknak a helivel szemben, bar teny lehet bujkalni, de ezekkel mar a csatornabol is kilovom oket, foleg, hogy egyszerre 19 raketat tudok kiloni.Bar nagy teste van, igy joparszor lelottek tankkal.Ha csak nem csoportosan jarnak, nem enginerek stingerrel a vallukon, nehez dolguk van.meg sose volt ekkora kill/minute scoreom a tankoknak koszonhetoen :) De teljesen mas stilus, tenyleg olyan DC-s.
    Bar viszont keveslem palyankent, egy a-10 egy f16 parositast, mert a gepagyuja szinte semmit nem er a f16-nak pl a-10 ellen, hat raketa meg eleg karcsu.Foleg, hogy itt ki lehet kerulgetni oket.
    De hat izlesek es pofonok, a lenyeg toltsetek ezerrel :)
    a-10-nek, van talan 25 heli tipusu rakeja, 6 bazi nagy bombaja, bar teljesen mas roppalyan zuhan mint az eredti bf2ben. es olyan gepagyuja, a helit kb 0,2 masodperce vele szetloni. Bar talan kicsit nagyobb a fustje mint a langja, de igen hatekony es latvanyos ahogy szantod a foldet vele :)