FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok!
Töröltem néhány hszt valamint gondolom a maki is bannolva lett. Kérek minden fórumozót h ne reagálják le az ilyen embereket, mert csak nekem csinálnak több munkát, meg úgyis törlöm a hsz-t szóval időpazarlás.
Néhány emberkét figyelmeztető büntire, mert kicsit kezd sok lenni a buzizás, puncizás, és stb minősíthetelen szavak használata.
KIEMELNÉM: FRX-MEOW urat, akit nyomatékosan megkérek h próbálja moderálni egy kicsit magát, mert hiába szeretjük mindannyian, annyira jó lenne, ha nem kéne legközelebb büntire felterjesztenem, mert unok fölöslegesen ezirányban gépelni hosszú sorokat és indokokat. Köszi MEOW a megértésed.
Fölösleges, nem témá illő hsz-eket is fogjuk kicsit vissza. Nem vagyok egy szigorú ember, meg tudom h egy megszokott társaság jár ide de próbáljuk tartani a minimum elvárásokat a topiccal szemben.
Aszem most ennyi jutott eszembe.
Ja mégvalami: Klegény ha nyomja az agyad a cucc, akkor kérlek ezt ne ilyen formában jelezd. Biztosan sokat megsajnáltak ezekben a nehéz percekben-órákban, de igényeid nem ebbe a topicba valók...

Üdv all