• Hatt
    "Statbuzik vagytok és a saját ranked szervereteken tápoljátok magatokat."
    Nos nézd meg a statom. Meg hogy heti hány órát is játszok. Lehet ezt a kérdésed ezzel ki is pipáltam.

"BC/BR-es kecsegek vagytok és így ki tudjátk élni a hajlamaitokat, amit más szerveren nem tudtok a jelen lévő adminok miatt."
    Ez így igaz, de érdekes ha feljössz a szerverre akkor miért nem kempeltelek még le?

"Szeretnétek normálisan játszani az általatok korábban lefektetett szabályok szerint a saját szervereteken."
    Nos azok a szabályok olyanok amikkel én alapjában együtt játszok minden szerveren. A nem sajáton annyiban változik hogy ha lekempelnek én se leszek nyuszi visszaadni azt. A sajáton szó nélkül kirugom.

"Tegyük fel vagytok 10-en online a klánotokból és mindegyikőtök felmegy a saját ranked-re. Élveznéd a játékot, vagy esetleg szeretnéd, hogy páran még csatlakozzanak, hátha úgy izgalmasabb/érdekesebb?"
    Ezt komolyan kérdezed? Szerinted az aki mondjuk ott kempel, anyázik, teamkillerkedik vagy bármit is csinál az felüdülés és szórakoztató? Vagy az szórakoztato hogy feljön ide az illető és van benne annyi hogy megvádolja a szervert bérlőket (akár tetszik akár nem) A MAGYAR "SCENE" legtöbbjével?
    Nekem nem élvezet. Te biztos fejsimogatással elintézed én viszont nem.

Mivel nem vagyok leader a csapatban így nem a csapat nevében nyilatkozok hanem a sajátomban. Nem fogom szó nélkül hagyni ezeket a dolgokat. Ha neked nem tetszik hogy kiteszek egy olyan embert aki szándékossan kikezdi az adminokat ( ugye be is ismerte hogy műbalhézott) akkor nem tetszik.