FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"lehet esetleg ,hogy gyengéd szálak fűznek hozzá"
Hmm...
Őszintén szólva nekem kifejezetten nem szimpatikus ember schrank de hozzászoktam a modorához és inkább nem szólok hozzá csak nagyon ritkán. Nézd meg akkor sem a kurva anyjába küldöm el burkoltan ahogy azt tetted. Miért háborodtál fel azon a hszen? Ha én bemegyek egy hardware topicba és ott elkezdek beszélni a BF-ről akkor szerintem vagy nyolcan ugranának nekem hogy ez nem ide való stb stb...
"Én nem akarok veled többet vitatkozni, mert annyi eszetek nincsen kettőtöknek, mint egy marék lepkének!!!"
Hát ha kettőnknek annyi esze van mint egy marok lepkének akkor te örülhetsz hogy az alapvető életfunkcióidat tudja működtetni az agyad. Vitatkozni én sem akarok veled te leírtad a véleményedet én az enyémet. De valószínü hogy a vitához se lenne elég agykapacitásod mert rögtön egy bíráló hsz-re már sértegetéssel tudtál csak reagálni.
"A kirohanásodból itélve kb ugyanannyi idős lehetsz, mint schrank"
ÁÁÁ én sokkal fiatalabb vagyok! Janek is megmondta hogy ő 14 éves létére elöbb itt volt a fórumon meg mint én szal' én csak egy szaros új reg lehetek mellete!