FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mert, ha mar a stat nagy resze ugy rossz ahogy van, pl azt az utat is valaszthajta az ember, hogy figyelje a fejlodeset pl tudom dronkzero szarra lott ket honapja, bar nem tudom milyen neven jatszol, majd ket honap mulva mar igen csak megkuzd velem, majd ismet ket honap mulva meg, ha szemtol szembe talalkozunk en ollek meg.Az ember elkonyveli magan igen fejlodott, mert ezt jobb hallani mint, ha azt mondanam, te leepultel pl :)
Hetvegen irtam valami b...19000 nevu jatekos mit muvelt a 7th szerveren senki le nem tojta, 1 lehet, hogy azert mert ez egy alneves 7th-s volt, sose tudjuk meg ? /nem kell magatokra venni :)/
Vagy lehet, hogy azert mert meg egy sosem latott emberke, aki szinte ingyen frag volt, ezert jo ha ilyen is van.Egy nap elofordul ilyenbol vagy 100, kozben lehet, hogy ugyanaz az ember.
Egy embernek jobban szemet szur, ha napokon heteken keresztul mindenki egy nevu embert szid, igy meg siman el tud bujni az ismeretlenbe, ala sose lesz bannolva, mert nem visszaeso.
Ha lenne lehetoseg megnezni, valamelyik stat oldalon ezzel a key-vel milyen neven jatszottak, kiderul az is, multheten meg kozutalatra tett szert, majd egy egyszeru nevvaltas, plusz visszafogom magam egy darabig stilussal, mar mast gondolnak rola.Sokkal jobb lenne, ha jobban kotodne egy szemelyhez a nev, mert igy nem sok haszna van szerintem.