FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #73133 Lenne egy kérdésem a helisekhez. Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy meglökte a semmi?
Igen, jól olvastátok: MEGLÖKTE A SEMMI. Mármint a helit. Velem már nem először fordul elő. Többek közt ma is megtörtént, meg is haltam miatta, úgyhogy megelégeltem a dolgot, és gondoltam utánajárok.
Egész pontosan arról van szó hogy gyakorlatilag reccenés mentesen megy a játék, és akkor hirtelen mintha meglökne valami, de nem beszaggat, vagy lagol, nem. A helinek közvetlenűl semmi baja nem lesz, max akkor ha a lökés miatt lezuhanok, ami nem nehéz tekintve, hogy tényleg elég dúrván módosul a heli repülési iránya. Az egészet ahhoz tudnám hasonlítani, mintha állnál az utcán és valaki neked futna. Rendesen lehet érezni, hogy valami meglökött. Halálkomolyan.
Már többször is előfordult, és biztos vagyok benne hogy egyik esetben sem mentem neki semminek és nem ütköztem össze semmilyen másik járművel(vagy ejtőernyőssel...LOL egyszer kajakra összeütköztem egy ejtőernyőssel. Sehol semmi, erre egyszercsak valaki izomból bejött a szélvédőn, ahogy tanítják!
. Nem tudom, mi a f*szt keresett ott.
) Na szóval visszatérve erre az X-aktára: leginkább akkor szokott előfordulni, ha földközelben, viszonylag lassan repülök. De nem gyakran, mondjuk úgy 40 óránként egyszer.
Olyan van, hogy eltalál egy tank, de mégsem sebez meg, ennek ellenére hallani és érezni is a becsapódást, de az bug. Ez a "lökdösődés" viszont nem tudom mi lehet.
Olyan az egész, mintha valaki belenyúlna a játékba és egy kicsit "arrébb tenne".