FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bendo83 #70518 köszi a helpet, az Antik serverek amik fontosak nekem azzok 1.22-es verziojuak és tört serverek,tudok is rajtuk játszani csak ez a piros dolog nagyon idegesitő,mert nem tudom hogy pl haver éppen melyik serveren van és ekkor mindig megkell nézni a bfstats.info-n a servermonitornál. Igazából asszem az 1.2 patch óta megy ez a dolog,mert még 1.12 patchel nem volt ilyen problémám. Azóta többször telepítve volt a Bf2 ez miatt, volt registry írtás, többször windows telepités is. Az a röhej hogy unokatesómnál is én raktam fel a bf2-öt és ugyanugy mint nálam (bf2 telepités + 1.21patch (full) + punkbuster update + 1.22 patch (kicsi 9mb)+ pár mappack és map ami kell a bfstats.info-s serverekhez és ő nála nincs ez a probléma. Ha CD-kulcs lenne a probléma akkor egy serverre sem tudnék felmenni mert ugye más használja azt a kulcsot a tört serveren. Megkéne lehet hogy venni eredetiben a játékot csak még mindig 12ezer forint, meg még annyia nem nyomom hc-n.