FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hallhatoan egy sima zenenel szerintem se, hiaba jobb a jel zaj viszonya bla bla bla.Zeneli mar jobb viszont !
De ami jo dolog es nem tud a live, vagy csak nem akarjak, hogy tudjon az az x-fi mod, amit a jatekok tamogatnak pl BF2 , igen jol tud muzsikalni szerintem, pontosabban robbani durrani es mindenfele zorgo hangokat kiadni jatek alatt, mar aki szereti egy ilyenket, es nem egy fel fulessel tolja mint schrank :p.
Bar a mai napig olyan gagyeszok pl a bf, ha bent allsz a hangarban termeszetesen mindennek mas hangja van. De ha egy csavo a hangar oldalfalan kivul lo egyet, mivel te bent allsz, ugyan ugy hallod mintha bent lott volna, ami azert nem igaz, vagy csak en is botfulu vagyok :)
de van errol egy csomo forum, szoval nem szemetelek mar tovabb na meg a sok vajtfulu es alfajtfulu hangkartya birtokos erdekesen temaznak errol, probald ki ha nem hallasz kulonbseget, akkor felesleges penz kidobas valoban azert az 1-2 fps-ert.