FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na akkor egyszerre valaszolok Kornelnak, es Klegenynek, bar nem tudok ujat irni csak amit az elobb.
DRAGON VALLEY:Nagyon rossz csapatunk volt, persze a masik oldalon ket magyar klan is kepviseltette magat igen nagy szamban.Ami azt jelentette tietek volt minden zaszlo.Elmentunk a helis bazisotokhoz AMI ELFOGLALHATO,/meg, jo hogy a legtavolabbi bazist tamadjuk ahol nem all 20 tank stb kiehezve/ valaki lelotte a heliteket, talan mi, de ez nem lenyeg. kiiktattuk akik a helire vartak, na meg az aa gunt. aztan pont jott az tunguska-tok porogtunk forogtunk, ujraszuletettek aztan lelott az aa-tok.Ez az egesz kb 20 sec volt.Erre elkezdett sirni a szatok, teljesen jogtalanul, hogy basecamp bla bla bla./Volt meg kb 2 ilyet eset, de mar az elso utan sirtatok./ Ajanlanam figyelmedbe pl flatline iromanyat, ha mar olyan jol osszeirta a dolgokat szerintem es egy teljesen korrekt nezopontbol.
Hogy foglalnek el egy bazist, ha nem irtom rajta az ellent ? Ugy elgondolkodtato kerdes, hat gondolkodj el rajta.
Hol van itt a basecamp ??? Erdekes a 7th szerveren fel tudjak fogni az emberek, MEG JO, HOGY LELOJJUK AZ OTTLEVOKET, ti milyen jatekkal jatszotok ???
Erre ti valaszkent bejottok a mi NEM elfoglalhato bazisunkra, volt ott jeep, de volt ott tank is.De annyira nem erdekelt, mert nem volt eselye a csapatnak egyaltalan.
Es mint irtam kovetkezo kor, fushee pass, valahogy ott terem az elso bazis es a fobezunk kozott egy apc valami T-betus jcsr-s emberkevel/mi usa oldalon voltunk/, szepen megallt a dombon es osztotta a skulot lelott megszulettem lelott, a bazisunk itt is elfoglalhatatlan, de o vigan lovoldozte mainbase-en megszuletoket./sot ott meg mas bazisunk is volt/ Na ez mar eleg gusztustalan volt.Te is a mi oldalunkon alltal elkezdtem magyarazni, hogy azert nem kene, talan meg teged is is megolt, es mivel semmi reakcio nem volt, latom most letoltad klegenyt is, odametem hozzad, leszurtalak, hatha eszreveszed mirol beszelek, de mire leirtam volna, mar kick volt.
De csak nem tudtok a sajat hazatok tajan rendet tartani, ez ami elszomorito... a magyar number 1 klan.Kb 20 screenshotot tudtam volan csinalni, legalabb 5 kulonbozo jcsrtol ahogy vigan es boldogan nyomja a bc-t br-t stb.Holott az EA HU II-es szerveren is ez tilos magatartas, ha emlekeim nem csalnak !
"es a kurvara nem szoktam ilyet csinalni" ezt elmondhatna nagyon sok jcsr-s emberke, csak ki kene javitania arra, mindig ezt csinaljak.
Unatkoztal, olyan kulonbseg volt a ket csapat kozott, meg se tudott mozdulni a mienk, miert nem allt at az egyik klan, vagy legalabb par emberke, egybol nem unatkoztal volna.
Es mint mindig itt is vannak kivetelek, de legkozelebb megjegyzem a nevuket, ne az egesz klant huzzam le.De azt hiszem, ha mar ott villog a negy betu a nevuk elott, akkor igenis a jcsr a ratyi, mert az o "szineikben" nyomjak.
irgum-burgum.