FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #66813 Leborulok a tudásod előtt!
Hogy Te ebből az egy szem képből miket nem látsz, az hihetetlen. Engedd meg, hogy pontról pontra szépen rácáfoljak mindenre.
1."Mégis hova menekülhetett volna?" - Lásd az előző hozzászólásomat!
2."Mi a faxt kerestél egyáltalán apc-vel a hajó előtt?" - Éppen két korai flag defendet csináltam, ha nem tűnt volna fel.
3."Szar dolog amikora csapattagok nem hallgatnak a líderre" - Miből gondolod, hogy volt csapattagom? Egyébként meg ritkán nyomom csapatban, most is csak azért, mert rám jött a csapatbanjátszhatósdi, csatlakoztam valakihez, aki jól nyomta és egyedűl volt egy "csapatban". Fél óra múlva ő kilépett, így én lettem a squadleader. Egyébként meg mivel ritkán vagyok csapatban különösebben nem érdekel, ha a csapattagok nem hallgatnak a líderre.(A demóban amúgy sincs olyan hű de komoly csapatmunka. Mindenki megy amerre lát(
), bár néha vannak kivételek.) Főleg ilyenkor nem izgat, mikor minden zászló a miénk volt(bár ez nem látszik, de így volt). Olyankor már idegesítő, mikor minden egyes zázszlónál lényeges túlerővel szemben próbálom felvenni a harcot-persze sikertelenűl. De mivel ritkán vagyok csapatban, ilyenkor sem a "csapattagok"(a squadmemberek), hanem a sima csapattársak idegesítenek, akik a lábukat lóbálják, meg knife duel-eket nyomnak valahol a susnyásban(
), miközben szépen bukjuk a zászlókat.
4."még szarabb amikor a squadlíder a saját parancsára is szarik." -Nem szartam rá, hanem már végrehajtottuk azt a feladatot(bevettük azt a zászlót), és elfelejtettem újabb parancsot kiosztani. Mondjuk, ha kiadtam volna azt a parancsot, hogy "Attack this position" a hajót megjelölve célpontként, akkor talán itt egyesekben még nagyobb felháborodást keltettem volna.(Na meg ilyen parancsot fölösleges is kiadni, ezt a hülye is tudja, hogy ilyankor mi a szitu.) Ezeket a parancsokat amúgy is csak azért szoktam kiosztani ha egyedűl vagyok egy squadban, hogy a kommanderünk lássa, mit csinálok. De most szerintem különösebben őt sem izgatta, hogy megspóroltam ezt a parancsot, mivel éppen heliben ült(tehát nem vette különösebben komolyra a figurát
), és éppen támadta az anyahajót. Ebből is látszik, hogy tényleg minden zászló a miénk volt, na meg a ticketarányból is.
5."Próbáld ezt a kempet egy olyan szerveren ahol vissza is lőnek rád a hajóró" - ezt sem értem, hogy miből gondolod, hogy nem lőttek vissza a hajóról? Ha hiszed, ha nem visszalőttek. Nevezetesen egy antitankos rakétával, úgyhogy ki is kellett szálnom az APC-ből.
Egyébként meg a többi -általad írt dolog- stimmel.